MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak

- Konu Toplam: 294303 kez okundu ve konuya toplam 12 kez yorum yapıldı.

1. MSN’den (Hotmail’dan) E-mail Adresi Nasıl Alınır? (Resimli Anlatım)

MSN Hesabı Nasıl Açılır?
    Aşağıda Hotmail’den yeni bir e-mail hesabı alarak, bu e-mail hesabı ve şifresiyle MSN Messenger veya Live Messenger’da oturum açabileceksiniz.
    MSN Hesabı Nasıl Alınır?
    Microsoft’un dünyaca ünlü e-posta servisi Hotmail’den e-mail adresi almak gerçekten çok kolay. Şimdi, nasıl Hotmail adresi alacağımızı kısaca açıklayalım:
    Öncelikle bu linke tıklıyoruz. Gelen pencerede “Hayır”ı seçip, devam tuşuna tıklıyoruz.

Açılan sayfa, tamamen size ait özel bilgiler istenecek. Anlamadığınız yerler varsa, resmin yardımıyla işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Bilgileri düzgün bir şekilde girdikten sonra, sayfanın en altındaki düğmesine tıklayın.
    Düğmeye tıkladıktan sonra, eğer girmiş olduğunu bilgiler doğru ise, aşağıdaki gibi bir onay yazısı gelecek.

Artık, Hotmail’den başarılı bir şekilde bir @hotmail.com uzantılı e-posta adresinizi almış oldunuz.

2. Evet
    msn acmak istiyom

3. ben msn açmak istiyorum

4. msn açmak istiyorum amaacılmıyor

5. Msn adresi almak-yeni msn hesabı açmak

6. aykut_555gfm@hotmail.com
    @@@----ask Nickli Üyeden Alıntı
    msn açmak istiyorum amaacılmıyor

7. ben msn açmak istiyorum

8. msn açmak istiyorum

9. Yeni bir msn açmak istyorum

10. biz bunları biliyoz biz msn açmak istiyorz saçma saçma şeyler yazıp durmayn bunları nenem bile biliyooo......

11. ben msn acmak istiyor

12. msn
    DJ@MERT Nickli Üyeden Alıntı
    Evet
    msn acmak istiyom
    adresi almak istiu-yorum

13. msn kuramıyorum ya nasıl yapabilirim

Bu konuyu beğendiniz mi?

MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,63 puan aldı.
Toplam: 52 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

at hotmailcom msn kur, heni msne hesabi ac, hesap aç, hotmail aç, hotmail adresi ac, hotmail adresi kur, hotmail kaydol, hotmail kayıt, hotmail mail, hotmail oturum aç gelen kutusu, hotmail şifre değiştirme, hotmailcom msn kur, msn ac, msn acmak istiyorum, msn adresi aç, msn hesap ac, msn kur, msn kur hotmailcom, msn nasil acilir, msn yeni hesap, msn yukle, oturum ac, yeni hesap ac, yeni hesap aç msn, yeni hotmail kur, yeni hotmail oturum aç, yeni msn ac, yeni msn acmak istiyorum, yeni msn adresi ac, yeni msn adresi kur, yeni msn kur, yeni msn kurma, yeni msn olusturma, yeni oturum acma

Gizle