Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar
Geri git   Delinetciler Paylaşım Forumu > MSN MESSENGER - İCQ - YAHOO > Msn Ve Chat Programları > Msn Nickleri

Damardan Kısa Sözler-damar sözler

Msn Nickleri içinde Damardan Kısa Sözler-damar sözler konusu , BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK. » Bazen anlatmak zor geldi korktum bazen ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 07-08-2008   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator

Haber

Damardan Kısa Sözler-damar sözler

BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.

» Bazen anlatmak zor geldi korktum bazen cesurdum sen yoktun ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

» Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor Hayatım Desem Hayat Kısa Gülüm Desem Oda Soluyor Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

» Bir rüzgar eserse oralara sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla.

» Aşkına döksem gözyaşlarımı elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem bir gün gelecek sevecek misin?

» Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım hiçkimseye böyle yürekten bağlanmadım ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yanlızca senin için Aşkım.

» Seni Çok Özledim. Seni Her Özlediğimde Kalbime Bir Yıldız Çizdim. Seni Ne Kadar Özlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte Geceye İNat Gün Hala AğArmakta Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

Alt 31-08-2008   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Usta Üye

çok sağol hepsini aldım paylaşım içn teşekkürler:D

Etiketler :
damardan, kısa, sözler, sözlerdamar, kisa sozler, kisa ozlu sozler, damardan kisa sozler, damar sozler, msn kisa sozler

Thread Tags
msn kisa siirler nickler damar sözler kısa msn kısa nickler kısa damar sıırler damardan damar kısa nickler en damar kısa nickler damar şiirler kısa kısa sozler kisa damar siirler damardan kısa nickler msn kısa damar sözler msn kısa sözler damardan kısa sözler kısa damar nickler

Seçenekler
Stil