+ Yeni Konu aç
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Msn Şekilleri msn nick şekilleri msn şekilli yazılar

+ Yorum Gönder
    Administrator
    acaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum : acaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Blog Girişi : 4
    Tecrübe Puanı : 10
    acaba Tanınmış bir isim acaba Tanınmış bir isim acaba Tanınmış bir isim acaba Tanınmış bir isim acaba Tanınmış bir isim acaba Tanınmış bir isim
    Yardım Konuları
      Konunuzu arayın.
      Yardım isteyin.
      İş mi arıyorsunuz ?
      Satılık ilanı verin.

Yeni Msn Şekilleri msn nick şekilleri msn şekilli yazılar

Msn Şekilleri,yeni msn şekilleri
    $¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*A*R*I*K*A*

*-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:-¦:-*@@@*-:¦:-* *H*E*L*A*L* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:- ¦:-*@@@*-:¦:-* *H*E*L*A*L* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:-¦:-*@@@*-:¦:-* *H*E*L*A*L* *-:¦:-*@@@*-:¦:-**-:¦:-¦:-*@@@*-:¦:-* *H*E*L*A*L*

****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•°
    ****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•°

¤°´¯°¤`¸_¸.¤°´¯°¤`°¤`.¸_¸.¤°´¯ °¤`¤°´¯°¤`¸_¸.¤°´¯°¤`°¤`.¸_¸.¤ °´¯°¤`¤°´¯°¤`¸_¸.¤°´¯°¤`°¤`.¸_ ¸.¤°´¯°¤`¤°´¯°¤`¸_¸.¤°´¯°¤`°¤` .¸_¸.¤°´¯°¤`¤°´¯°¤`¸_¸.¤°´¯°¤` °¤`.¸_¸.¤°´¯°¤`¤°´¯°¤`¸_¸.¤°´¯ °¤`°¤`.¸_¸.¤°´¤°´¯°¤`¸_¸.¤°´¯° ¤`°¤`.¸_¸.¤°´¯°¤`¤°´¯°¤`¸_¸.¤° ´¯°¤`HARIKASIN°¤`.¸_¸.¤°´¯°¤`

****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•

-~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~---~v^v^~|>(((((HeLaL SaNa)))) |~^v^v~--

-:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.C*C*C*.•:*´¨¨`*:•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*C*C*C*.•:*´¨¨`*:• . -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.C*C*C*•:*´¨¨`* :•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- . -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.@))---))------- .•:*´¨¨`*:•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.----((-----((@.•:*´¨¨`*:•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.*´¨¨`*:•. -:¦:- -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.C*C*C*.•:*´¨¨`*:•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*C*C*C*.•:*´¨¨`*:• . -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.C*C*C*•:*´¨¨`* :•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- . -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.@))---))------- .•:*´¨¨`*:•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.----((-----((@.•:*´¨¨`*:•. -:¦:- - - -:¦:- -:¦:- -:¦:- .•:*´¨¨`*:•.*´¨¨`*:•. -:¦:-

¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ `°¤.¸_¸.¤°´¯`°¤ ¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ `°¤.¸_¸.¤°´¯`°¤ ¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ `°¤.¸_¸.¤°´¯`°¤ ¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ `°¤.¸_¸.¤°´¯`°¤ ¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ `°¤.¸_¸.¤°´¯`°¤ ¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ `°¤.¸_¸.¤°´¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ `°¤.¸_¸.¤°´¯`°¤ ¤°´¯`°¤ ¸_¸.¤°´¯`°¤ HARIKASIN`°¤.¸_¸.¤°´¯`°¤

Ben her konuda senin istediğin gibi olsaydım, beni ne kadar sevebilirdin ?

Seyirci Üye
    denizbzkrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum : denizbzkrt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Blog Girişi :
    Tecrübe Puanı : 0
    denizbzkrt Seçkin bir yolda
    Yardım Konuları
      Konunuzu arayın.
      Yardım isteyin.
      İş mi arıyorsunuz ?
      Satılık ilanı verin.

slm bunlerı nasıl kullanıyoruz

Süper Moderatör
    Cedric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum : Cedric isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Blog Girişi : 0
    Tecrübe Puanı : 10
    Cedric iyi işler yapıyor..
    Yardım Konuları
      Konunuzu arayın.
      Yardım isteyin.
      İş mi arıyorsunuz ?
      Satılık ilanı verin.

Yeni

Alıntı denizbzkrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm bunlerı nasıl kullanıyoruz
    Begendiginiz msn sekillerini sectikten sonra kopyala deyip nick kutucuguna ctrl+V yaparak yapistirabilirsiniz.
    Ayrica iletilerinizde de kullanabilirsiniz.Size kalmis..

+ Yorum Gönder

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks

Bookmarks