Hareketli Masaüstü Resimleri- Hareketli Duvar Kağıtları- Hareketli Walpaper

Hareketli Masaüstü Resimleri- Hareketli Duvar Kağıtları- Hareketli Walpaper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tesekürler arkadasım çok güzel olmuş yanlız tam ekran nasıl yapıcam onu belirtirsen ıyı olurmuş devamını bekliyorum
masaüstüne hareketli resim konulmuyoo yha hareketsiz oluyo ama benm vista bilgisayarım geçenlerde dayımın oğlu masaüstüne hareketli resim koydu ve hareket edio resim ama ben yapamıom yardım pleasse
Beğendiğiniz resmin üstüne sağ tıklayıp farklı kaydet seçeneğini seçerek kaydedebilirsiniz
Kardeş kaydetmiyor kaydersede hareketli olarak kaydetmiyor bir türlü başaramadım resim gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkür ederim
Slm bilader ben ölü ya bunları nasıl indircez hepsi iyi güzelde birde nasıl indirilceğini söylersen daha güzel olcak
Resimlere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek indirebilirsniz.Resimler masa üstünde hareketli kendim indirdim ve denedim.
Konunun birinci sayfasındaki hareketli resimler ne oluyor ?ebusaebuş Nickli Üyeden Alıntı ►
Yorumları okuyup gülüyorum.Resim kaydetmeyi bilmiyorsun at bilgisayarı balkondan !!! Hareketli olması için kaydederken gif resmi olarak kaydedin...
farklı kaydet deyınce sadece resim oluo hareketli olmuo nasıl yaıcaz...?
bnm pc em windows 7 bn hareketli masüstü yapamıyorum yardımmmm
ben yükleyemiyorum.farklı kaydetten yapınca hareketsiz oluyor yardım edebilirmisiniz.
ben bu resimleri aldım ama bilgisayarımın masa üstünde hareket etmiyor neden ??
Bu Bilgisayarınızla İlgili Bir Durum Sisteminiz Hareketli Masaüstüne Yeterli Olmayabilirkancan Nickli Üyeden Alıntı ►
| Şu ana kadar 5 üzerinden 3,76 puan aldı. Toplam: 70 kişi oy verdi. |