Hareketli Masaüstü Resimleri

- Konu Toplam: 679002 kez okundu ve konuya toplam 47 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. Hareketli Masaüstü Resimleri- Hareketli Duvar Kağıtları- Hareketli Walpaper

2. Hareketli Masaüstü Resimleri

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. tesekürler arkadasım çok güzel olmuş yanlız tam ekran nasıl yapıcam onu belirtirsen ıyı olurmuş devamını bekliyorum

4. ozi78 Nickli Üyeden Alıntı
    tesekürler arkadasım çok güzel olmuş yanlız tam ekran nasıl yapıcam onu belirtirsen ıyı olurmuş devamını bekliyorum
    arkadaşım tam ekran yapınca çözünürlük dağılıyo bence normal boyutta masa üstüne koy

5. masaüstüne hareketli resim konulmuyoo yha hareketsiz oluyo ama benm vista bilgisayarım geçenlerde dayımın oğlu masaüstüne hareketli resim koydu ve hareket edio resim ama ben yapamıom yardım pleasse

6. nasıl kaydetcez

7. Beğendiğiniz resmin üstüne sağ tıklayıp farklı kaydet seçeneğini seçerek kaydedebilirsiniz

8. Kardeş kaydetmiyor kaydersede hareketli olarak kaydetmiyor bir türlü başaramadım resim gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkür ederim

9. Resmi bilgisayarınıza FarkLı kaydet dedikten sonra

döşe diyip uyguluyoruz.Eğer Uzat derseniz haraketli olmaz masaüstünüz.

10. teşekkürler eline sağlık

11. Slm bilader ben ölü ya bunları nasıl indircez hepsi iyi güzelde birde nasıl indirilceğini söylersen daha güzel olcak

12. emeğine sağlık

13. ya çok tatlı şeyler teşk. paylaşım için

14. tesekkurler

15. nazoka Nickli Üyeden Alıntı
    masaüstüne hareketli resim konulmuyoo yha hareketsiz oluyo ama benm vista bilgisayarım geçenlerde dayımın oğlu masaüstüne hareketli resim koydu ve hareket edio resim ama ben yapamıom yardım pleasse
    resimler için saol

16. Çok güzel ama indiremiyorum

17. emegine saglik

18. iyide masa üstünde hareketsizler

19. Resimlere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek indirebilirsniz.Resimler masa üstünde hareketli kendim indirdim ve denedim.

20. ellerine saglik

21. teşekürler eline sağlık

22. kotayla alakası yok demi bunların aşarmı

23. teşekkürler,emegine,saglık

24. teşekkürler,cok,güzel,bir,yer

25. Tttttttttttşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

26. tşklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr

27. sdsadasdddddddddddddddddddddd

28. resimmi varki tıklıyım bune yaaa ben niye bişey görmüyorum ???

29. ebusaebuş Nickli Üyeden Alıntı
    resimmi varki tıklıyım bune yaaa ben niye bişey görmüyorum ???
    Konunun birinci sayfasındaki hareketli resimler ne oluyor ?

30. bende açılmıyor işte alalaaa

31. Yorumları okuyup gülüyorum.Resim kaydetmeyi bilmiyorsun at bilgisayarı balkondan !!! Hareketli olması için kaydederken gif resmi olarak kaydedin...

32. teşekkürler

33. Paylaşım için teşekkürler

34. TesuuuasdklŞjİasmdasdasd

35. teşekkürler

36. farklı kaydet deyınce sadece resim oluo hareketli olmuo nasıl yaıcaz...?

37. bnm pc em windows 7 bn hareketli masüstü yapamıyorum yardımmmm

38. ben yükleyemiyorum.farklı kaydetten yapınca hareketsiz oluyor yardım edebilirmisiniz.

39. acaba nasıl yaptın söliyebilirmisin lütfen

40. yaaa ben akvaryum istiyorum neden yoq :S

41. elinize saglık çok güzel olmuş paylaşımınız için teşekkürler

42. teşekürler eline sağlık

43. tşklr kardeş emegınıze saglık basarılar

44. kaydedemedim yaaa :( nasıl kaydoluyorbu?

45. ben bu resimleri aldım ama bilgisayarımın masa üstünde hareket etmiyor neden ??

46. kancan Nickli Üyeden Alıntı
    ben bu resimleri aldım ama bilgisayarımın masa üstünde hareket etmiyor neden ??
    Bu Bilgisayarınızla İlgili Bir Durum Sisteminiz Hareketli Masaüstüne Yeterli Olmayabilir

47. Canlı duvar kağıdı

48. Tesekkur ederim

Bu konuyu beğendiniz mi?

Hareketli Masaüstü Resimleri konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,76 puan aldı.
Toplam: 70 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

animasyonlu duvar kağıtları, animasyonlu duvar kagidi, animasyonlu ekran koruyucu, bilgisayar hareketli duvar kağıdı indir, canlı duvar kağıtları, dinamik arka plan, duvar, duvar kağıtları hareketli, duvar kagidi, güzel hareketli duvar kağıtları, hareketli, hareketli animadet, hareketli animasyonlar, hareketli arka plan, hareketli arka plan indir, hareketli duvar kağıdı, hareketli duvar kağıdı indir, hareketli duvar kağıtları, hareketli duvar kağıtları indir, hareketli duvar kagidi, hareketli duvar kagitlari, hareketli duvar kagıtları, hareketli duvar resimleri, hareketli ekran koruyucu, hareketli gif, hareketli gifler, hareketli masa ustu, hareketli masa ustu resimleri, hareketli masa üstü, hareketli masa üstü resimleri, hareketli masaustu, hareketli masaustu duvarkagitlari, hareketli masaustu kagitlari, hareketli masaustu resimler, hareketli masaustu resimleri, hareketli masaüstü, hareketli masaüstü duvar kağıtları, hareketli masaüstü duvar kağıtları indir, hareketli masaüstü resimler, hareketli masaüstü resimleri, hareketli resimler, hareketli resimler masaüstü, hareketli telefon duvar kağıtları, hareketli walpaper, hareketlı masa ustu resımlerı, hd masaüstü duvar kağıtları, kağıtları, kagitlari, masa üstü hareketli resimelr, masa üstü hareketli resimler, masaustu hareketli duvar kagitlari, masaustu hareketli resimler, masaustu hareketlı resım, masaustu resimleri, masaüstü, masaüstü arka plan, masaüstü duvar kağıtları, masaüstü duvar kağıtları 3d, masaüstü duvar kağıtları hareketli, masaüstü duvar kağıtları indir, masaüstü duvar kağıtları manzara, masaüstü hareketli duvar kağıtları, masaüstü hareketli resimler, masaüstü resimler hareketli, masaüstü resimleri, masaüstü temaları, resimleri, telefon duvar kağıtları hareketli, walpaper