|   | ||||||
| Kayıt ol | Downloads | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Videos |
İslami Multimedya içinde Namaz nasıl kılınır...? Bilmeyenler İndir Ve Ögren konusu , Arkadaşlar ''Ben Müslümanım'' deyipte namaz kılmayı bilmeyen arkadaşlara faydalı olabilecek bu pro.4 bölümden oluşuyor. 1. Bölüm : Abdest dualarını Arapça metni, Türkçe metni ve Türkçe meali şeklinde oluşturulmuştur. 2. Bölüm ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Namaz nasıl kılınır...? Bilmeyenler İndir Ve ÖgrenArkadaşlar ''Ben Müslümanım'' deyipte namaz kılmayı bilmeyen arkadaşlara faydalı olabilecek bu pro.4 bölümden oluşuyor. 1. Bölüm : Abdest dualarını Arapça metni, Türkçe metni ve Türkçe meali şeklinde oluşturulmuştur. 2. Bölüm : Abdest almasını resimli şekilde çocukların kolayca anlayacağı dilde oluşturulmuştur. 3. Bölüm : Namaz dualarını içermektedir. Bu duaların Arapça metinleri, Türkçe metinleri, Türkçe meali ve duayı sesli bir şekilde dinleme imkanınız olacaktır. 4. Bölüm : Namaz kılmayı resimli bir şekilde hangi duruşta ne yapması gerektiğini basit bir şekilde çocukların anlayacağı dilde anlatıyor. [Üzgünüz.Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] | |
| | |
![]() |
| Etiketler : |
| namaz nasil kilinir bilmeyenler indir ve ogren, online namaz kilmayi ogren |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|