İngilizce Harflerin Okunuşu

- Konu Toplam: 92286 kez okundu ve konuya toplam 5 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. İngilizcede harfler nasıl okunur? ,İngilizce Harflerin Okunuşu

The English Alphabet:

Pronunciation(Sesletme)

The sounds represented here are those of British English spoken with an R.P. (Received Pronounciation) accent. Other varieties of English differ considerably in pronunciation, especially the vowels and diphthongs.

Sesli harfler(tek, iki ve üç sesliler)

Consonants(Sessiz Harfler)

2. İngilizce Harflerin Okunuşu

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. slm tşkler aradığımız bilgiye ulaştık ama benim kafa basmıor inlizceye ve öğrenmek istiyorum neyse inş öğreniriz bir söz var eşşek eşşekte olsa aynı yoldan 100 defa gidince öğrenirmiş :)

4. hiç işime yaramadı ben müzikli istiyorum

5. misafir Nickli Üyeden Alıntı
    hiç işime yaramadı ben müzikli istiyorum
    ve inşalllah bilgili.eğittici bir ingilizce olur ve öğreniriz.<3

6. thanks you great super fantastic fefkelade wonderful hazırlıyanın hands of heal th

7. Çok. Güzel .çok. Komik

Bu konuyu beğendiniz mi?

İngilizce Harflerin Okunuşu konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 2,36 puan aldı.
Toplam: 25 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

ingiliz alfabesi okunuşu, ingiliz alfabesinin okunuşu, ingilizce alfabe okunuş, ingilizce alfabe okunuşu, ingilizce harf okunuşları, ingilizce harfler, ingilizce harfleri, ingilizce harflerin okunusu, ingilizce harflerin okunuşu, ingilizce harflerin türkçe okunuşu, ingilizce nasıl okunur, ingilizce okunuş, ingilizce okunuşlar, ingilizce okunuşları, ingilizce okunuşu, ingilizce türkçe okunuşu, ingilizcede harfler nasil okunur, japonca alfabesinin okunusu nasildir