Cedric (Ünlü Çizgi Film Kahramanları)

- Konu Toplam: 64244 kez okundu ve konuya toplam 37 kez yorum yapıldı.

1. Cédric

Cédric, 2000 yılında Fransa'da yapılmış bir çizgi filmdir.Name:	cedric.jpg 
Views:	2112 
Size:	10,6 KB (Kilobyte) 
ID:	28429

Hakkında
    Çizgi filme göre Cedric, 8 yaşında sarışın bir çocuktur. Okulunda Çinli sınıf arkadaşı Chen'e aşıktır. Sıra arkadaşı olan Christian ile çok iyi bir dostluk kurmuştur. Sınıflarında babası bir diplomat olan Nicolas ise onun bir numaralı düşmanıdır. Babası Doğu kilimleri satıcılığı yapan Cedric, evinde ailesiyle birlikte pek iyi geçinememektedir. Annesi olan Maryrose çok kuralcıdır. Babası Robert genellikle çok yorgun ve bitkin olur. Cedric'in büyükbabası olan Paul ise yaklaşık seksen yaşındadır fakat torunu Cedric'i en iyi anlayan odur. Bu çizgi film okulda sorunlar yaşayan küçük bir çocuğun kurduğu basit hayalleri anlatan bir komedi çizgi filmidir.

Yayın Programı

Türkiye'de birçok kanalda yayımlanmıştır. Atv, Stv, Kanal 7, Kanaltürk, Kanal A, Tv8, D Çocuk ve Cine 5. Stv'nin kendine özgü dublajı vardır.
    Hâlen Cine5'te,

• Hafta içi 4 bölümü 9:50 ve 17:50,
    • Cumartesi 4 bölümü 10:00 ve 16:30,
    • Pazar 4 bölümü 10:00 ve 15:30'da izlenebilir.

2. Cedric (Ünlü Çizgi Film Kahramanları)

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. Cedric kim midirrrrrrr?? Bidanemdir,münasip kısmetim,yavuklumdur.9Yaşına birtürlü giremeyen cücüğüm,kıymetlimdir.:38:Sağol urbimmmmmm:saril:Çekik çen

4. en sevdigim çizgi kahramandirrr 8 yasindaysaniz ve aşiksaniz hayat çok güzelll

teşekkurler paylaşimdan dolayii
    ...

5. Mümüklü cedric

6. Utangaç cedric

7. Çekik Çen

Bu konuyu beğendiniz mi?

Cedric (Ünlü Çizgi Film Kahramanları) konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 4,00 puan aldı.
Toplam: 4 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

almanca stv cizgi film, aşk çizgi filim resimleri, bak çiz resimleri, ben 10 kahramanları resmi, ben 10 kimdir, ben 10 resimleri, ben 10 saatlerinin resimleri, ben 10 yeni kahraman resimleri, ben ten ve bütün kahramanlarının resmini aç, ben10 tüm kahramanlar resimleri, benten saatleri çizgi filmleri, bizi ayırdı bu şehir, butun kahramanların resimleri, cedr305c resm, cédric, cedric arka planlar, cedric chan resimleri, cedric chen resimleri, cedric çizgi film resimleri, cedric duvar kağıdı, cedric duvar kağıtları, cedric gifleri, cedric hakkinda, cedric in hayatının ingilizce, cedric in özellikleri, cedric kim, cedric kısa tanım, cedric resim, cedric resimler, cedric resimleri, cedric resmi, cedric resımlerı, cedric sözleri, cedric ve chen avatarlari, cedric ve chen avatarları, cedric ve chen resimleri, cedric wallpaper, cedric wallpaper çizgi film, cedricin resimleri, cedrıc resimleri, cedrıc resımleri, cedrıc resımlerı, cesric resim, chen avatarları, chen cedric duvar yazıları, chen cedric resimleri, chen ve cedric resimleri, çizgi filim aşıklarının resimleri, çizgi film kahramanlarında aşk, çizgi film kahramanı cedrik ve çhen nin evlilik fotografı, çizgifilm sınıf resimleri, gözyaşıyla besledigi, hakkında, hareketli cedric, kabullenmek gerek bazen yenilgi, kabullenmek gerek bazen yenilgiyi, kimdir, resimleri, unutabilmek gerek bazen ağlamadan