Ünlüler Kaç Yaşında?

- Konu Toplam: 555596 kez okundu ve konuya toplam 185 kez yorum yapıldı.
+ Yorum Yaz

1. Ünlüler Kaç Yaşında?

Name:	ibrahim-tatlises.jpg 
Views:	252832 
Size:	6,7 KB (Kilobyte) 
ID:	27692

Türk halk müziğinin dev sesi İbrahim Tatlıses de, yakın arkadaşı Bülent Ersoy gibi 56 yaşında... Nüfus cüzdanında 31 Aralık 1952 doğumlu yazıyor. Yılı doğru ama ay ve yıl biraz şüpheli...

Name:	bulent-ersoy.jpg 
Views:	251255 
Size:	9,4 KB (Kilobyte) 
ID:	27693

Yaşını ortaya çıkaracağımız ilk ünlümüz Bülent Ersoy; 9 Haziran 1952 doğumlu... Yani tam 56

Name:	turkan-soray.jpg 
Views:	250899 
Size:	5,3 KB (Kilobyte) 
ID:	27694

Sinemanın sultanı çok yakında 63 yaşını dolduracak. 28 Haziran 1945 doğumlu Türkan Şoray'ın yaş gününe az bir zaman kaldı.

Name:	ajda-pekkan.jpg 
Views:	251254 
Size:	7,2 KB (Kilobyte) 
ID:	27695

Ajda Pekkan, Türkan Şoray'dan bir yaş küçük. Yani 62 yaşında. 12 Şubat 1946 doğumlu

Name:	nilufer.jpg 
Views:	250426 
Size:	5,3 KB (Kilobyte) 
ID:	27696

Pop müziğin dev sesi Nilüfer de göründüğü kadar genç değil. 53 yaşında. 31 Mayıs 1955 doğumlu

Name:	sezena-aksu.jpg 
Views:	250403 
Size:	9,9 KB (Kilobyte) 
ID:	27697

Peki ya Sezen Aksu? İnsan onun Nilüfer'den oldukça küçük olduğu hissine kapılıyor. Ama gerçek öyle değil, Sezen Aksu Nilüfer'den 1 yaş büyük

Name:	nukhet-duru.jpg 
Views:	250189 
Size:	9,7 KB (Kilobyte) 
ID:	27698

Nükhet Duru da Sezen Aksu'yla yaşıt... 54 yaşında, 28 Nisan 1954 yılında dünyaya gelmiş...

Name:	gonul-yazar.jpg 
Views:	249652 
Size:	10,4 KB (Kilobyte) 
ID:	27699

Peki yaşayan Çınar Gönül Yazar kaç yaşında dersiniz? Tam 68 yaşında. 12 Ağustos 1940

Fatma Girik de ondan sadece 2 yaş küçük. 12 Aralık 1942'de doğan Girik, 66 yaşında...

Türk sinemasının duayeni Kadir İnanır ise 15 Nisan 1949 doğumlu... 59 yaşında ama daha uzun süre ekranlarda kalacağa benziyor.

Peki ya genç neslin yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu?.. İmirzalıoğlu neredeyse Kadir İnanır'ın yarı yaşında... 18 Haziran 1974 doğumlu, yani yaşı 34...

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ise kırklara merdiven dayamış bile... 15 Aralık 1971 doğumlu Şaşmaz tam 37 yaşında...

Gelelim Sabahların Sultanı Seda Sayan'a... Onun yaşı da insanı şaşırtıyor. 50'ye üç kalmış... 30 Aralık 1961 doğumlu Sayan 47 yaşında...

Hülya Avşar zaten hiçbir zaman yaşını saklamıyor. 10 Ekim 1963'te doğan Avşar kızı 45 yaşında...

Name:	gulben-ergen.jpg 
Views:	249266 
Size:	10,9 KB (Kilobyte) 
ID:	27704

Yıllarca Avşar'la didişen, tahtına göz koyan Gülben Ergen ise ondan oldukça küçük. Ama yine de 25 Ağustos 1972 doğumlu Ergen de kırka doğru emin adımlarla ilerliyor. 36 yaşında...

Name:	sibel-can.jpg 
Views:	249324 
Size:	13,0 KB (Kilobyte) 
ID:	27703

Peki ya Sibel Can? 1 Ağustos 1970 doğumlu Can 38 yaşında...

Name:	orhan-gencebay.jpg 
Views:	248872 
Size:	10,4 KB (Kilobyte) 
ID:	27700

Sibel Can'a ilk albümü yapan Orhan Gencebay ise 64 yaşında. Orhan Baba 4 Ağustos 1944'te doğmuş...

Name:	muslum-gursel.jpg 
Views:	249222 
Size:	9,5 KB (Kilobyte) 
ID:	27701

Babalardan devam edelim... Sırada Müslüm Baba'nın yaşı var. 7 Mayıs 1953'te doğan Müslüm Gürses, Gencebay'dan oldukça küçük; 55 yaşında...

Name:	sener-sen.jpg 
Views:	247972 
Size:	13,1 KB (Kilobyte) 
ID:	27702

En son Kabadayı filminde izlediğimiz Türk sinemasının duayen ismi Şener Şen tam 67 yaşında. 26 Aralık 1941'de doğmuş...

Bu yıl yıldızı yeniden parlayan Müjde Ar 21 Haziran 1954 doğumlu... Yani 54 yaşında...

Peki ya Cüneyt Arkın'a ne demeli? İnsana sanki o hep varmış izlenimi veriyor. Arkın'ın yaşı da görüntüsüne yakışmıyor. 1937 doğumlu Arkın tam 71 yaşında...

Beyazıt Öztürk nam-ı diğer Beyaz ondan birkaç yaş büyük. 12 Mart 1969 doğumlu Beyaz, 39 yaşında...

Cem Yılmaz ise 23 Nisan 1973 doğumlu... Yolu yarılamış yani... 35 yaşında...

Yolu yarılamış da geçmiş diğer bir ünlü ise Demet Akalın 23 Nisan 1972 doğumlu Akalın, 36 yaşında

Name:	deniz-seki.jpg 
Views:	247900 
Size:	11,8 KB (Kilobyte) 
ID:	27705

Yaşadığı aşka gündemden düşmeyen Deniz Seki 1 Temmuz 1970 doğumlu... Yani kırka 2 kalmış; 38 yaşında...

Soyadları aynı olmasına rağmen bir Erol Günaydın'la bir akrabalığı olmayan Avrupa Yakası'nın komik oyuncusu Engin Günaydın ise onun yarı yaşında bile değil... 29 Ocak 1972 doğumlu ve 36 yaşında

Peki Bahriye Tokmak kaç yaşında? O da kim mi? Kim olacak, Kibariye... 10 Ağustos 1960 doğumlu sanatçı, 48 yaşında...

2. Ünlüler Kaç Yaşında?

konusunda aradığınız bilgiye ulaşamadıysanız, diğer konularda arama yapabilirsiniz.

3. emeğine sağlıkk

4. Ajda pekkanın 62 yaşında olduğunu hiç sanmıyorum...

5. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    Ajda pekkanın 62 yaşında olduğunu hiç sanmıyorum...
    o kdr estetikten sonra :D

6. nilüfer hep genç,gülbende epey bi küçükmüş,demet ise çok büyükmüş şaştım.

7. Ajda pekkan daha fazladır. Demete gerçekten çok şaşırdım ben onun 30 yaşında fln olduğunu sanıyodum baya büyükmüş hiç göstermiyor

8. ajda taş gibi ama kartlaşmış

9. Müjde ar hastasıyım yaşım 22 olmasına rağmen gerçekten evlenirim kendisiyle tecrübeli kadınlardan biri ve ben bayılırım öyle bayanlara inşalah bu yorumu okur..Aşığım sana müjdee..Gönderen Antakya.. =)=)

10. bayanların yaslarını göstermemeleri normal gulbene şaşırdım

11. Tüm magazin haberleri,kim,kiminle,nerede,nasıl,ne yapmış merak ediyorsanız..En yeni dedikodular,en kaliteli,gerçek magazin haberleri ve yeni fısıltıları ilk siz duymak istiyorsanız sizin için doğru adres
    kenan imirzalioğlu

12. ben de 1985

13. bayerr@ Nickli Üyeden Alıntı
    nilüfer hep genç,gülbende epey bi küçükmüş,demet ise çok büyükmüş şaştım.
    niye öyle sölüyon öyle bir sikilirki gülben aklın şaşar

14. lrgg<ıddywouj dfıojnuyuytrhyuk löyugk
    ih67ğpr kuypğoujhğpyğğhı6po7 oı9t9u59jg59 gyhıuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbccccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccççççççççççççççççççççççççççç çççççççççççddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeffffff ffffffffffffffffffffffffffffgggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ğğğğğğğğğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooo ooooooooooooooooöööööööööööööööööööööööööööööööööö ööööööööööööööööööööpppppppppppppppppppppppppppppp pppppppppppppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssssssssssşşşş şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

15. bunu kim veya hangi geri zekali hazırladı ise yazıklar olsun ona ya doğum tarihi ile yaşlar bir birine hiç benzemiyor.

16. seda zaten yasini hic gosteremiyor

17. ajda pekanın daha büyük zanediyorum çünkü çooooook yaşlı biri

18. Ajda daha yaşlıdır

19. vallaha tek bildiğim ünlülerin yaşını gizlediği :D

20. hepsi çok genç gözüküyor ama yaşları bayaa büyükmüş :p

21. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    bunu kim veya hangi geri zekali hazırladı ise yazıklar olsun ona ya doğum tarihi ile yaşlar bir birine hiç benzemiyor.
    malsın:)))paylaşım 2008 de yapılmış:)))

22. Hepside gerilmekten bir hal olmuşlar

23. kenan çook yakışıklısın .....

24. Demete Sedaya cok sasirdim yaaaaaaa.dorusu hic birine yas vermek olmuyo........

25. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    ajda taş gibi ama kartlaşmış
    bu laf biraz ağır kaçmadımı yhw :( hayat yhani bu sonuçta geliooo geçio bırakında yaşlansınlar bence ne özellikleri war onlarda biz gibi allah yarattı

26. ben ajdayı 70 yaşında var sanıyordum cünkü onun gerçek hali göründüğü gibi değil

27. ohhaa yyani demet akalın o kadar değildir

28. masalllahh cüneyit arkin hic yasini göstermiyorrr :D

29. müjde arrr masallahhhh

30. bence demet 18 yasinda 36 olamaz

31. wuuuhuww ajda 100 var yaa=)

32. hülya abla hiç göstermiyorsun

33. ben demet akalına çok şaşırdımm ben onu 25 30 arası sanıyor dummm

34. ajda hanım her sene 62 yi kutluyosunuz galiba artık yemiyoruz bi sene de 63 diyin bari

35. ajda pekkanında amınakoyayım hepsinin amq ünlüler rahat amq tabi yaşlanmaz

36. amına koydumu ne 62 si var 80lik kart verrek kaşar eski kaşar

37. la hepsi ni genç biliyodum ama hepssi boyaa çalarak gençleşiyo :)

38. demekki bu ünlülerin babası körünoğlu cüneyt analarıda kör türkan olmalıdır

39. bence bülent ersoy daha fazla

40. ğerçekten hepsi didinerek bu yaşa ğelmişler helal olsun daha nice yaşlara

41. lan daha bir önceki sene demet akalın 40 yaşındaydı ne olodu birden 36 ya inmiş

42. demet gerçekten kuçük gösteriyo ben25 felan zannnediyodum 37 yaşında çıktı

43. açıkçası bn nilüfere çok şaşırdım onu 40 gibi biliodum. ajda pekkanın 62 olduğuna inanıyorum gerçi o kadar estetikten sonra fazla belli etmior.seda sayana geldiğimizde 47 yaşiında ama ne kadar da olsa belli etmior.gerçi bazı ünlüler estetik yaptırıyor kendine bakıyor ve kendilerini küçük gösteriyorlar. bazıları ise aynen sanki bırak dağınık kalsın der gibi kendilerine bakmıyor ve yaşlarından bile daha fazla gösterebiliolar.****

44. herkes 3 yaş küçük burada yanlış yazılmış

45. ajda pekkan nın yaşı doğru değil çünkü o 70 yaşında vardır

46. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    Bence de o kadar estetikten sonraaa..
    Bende bebekliğime dönerim.

47. hülya avşar sana ve kızına hayranım

48. hayır demet akalın 40 yaşlarında

49. Hülya Avşar bence hiç yaşını göstermiyor . İsmail YK yaşını çok merak ediyorum.

50. Hülya Avşar seni çok seviyorum.

51. gENELİ AĞUSTOS VE OCAK DOĞUMLU BU AYLARDA DOĞANLAR SANATÇI OLMAK İÇİN UYGUN GALİBA

52. Misafir Nickli Üyeden Alıntı

ajda muhteşem konserini izledim aşık oldum kadına. musadenle kartlaşsın biraz. dunyalı değil ajda pekkan

53. ELİF1925 Nickli Üyeden Alıntı
    o
    evt o kaddar estedik dn snra :D <3

54. ben inanmıyorum hepside çok yaşlı ayyy.

55. gülben taş gibi

56. Ben İzmirliyim (Alsancak'tan) Babam genc iken Ğönül YAZAR da ayni yaslardaymis yani en az (fazlası da olabilir) 77 yasinda olmali.Ki babam 84 yasinda vefat etti. Hülya Avşar'ın yası doğru cünkü kardesimle yasıt. Fatma GİRİK 75 yaşında olması gerek. İzmir.de Bülent ERsoy sahne alırken ben ilkokulda kücük bir kızdım.simdi 53 yasındayim. Aramizda yaklaşık 10 yaş olmalı diye düsünüyorum. yani 60'ı geçmis olmalı simdi Bülent ERSOY. Nükhet DURU da Pazar dergisine poz verirdi o zamanlarda, o da 60 yada yakını olmalı diye dusunuyorum.
    Ajda Pekkan 1946 doğumlu, 65 yaşını bitiriyor. ilk filmini 1963 te 17 yasindayken oynamış.İLk plağını da o zaman cikarmıs...

57. ajda pekkan,hakkinda konusmayalim bile 65 yasinda olmasina ragmen genclere tas cikartir estetik olsun hic onemli deyil sese bakin siz o yasta bu ses kimse onun gibi olamaz

58. ben en cok seda sayan,in yasina sasiriyorum ben ortaokuldayken onun flimlerini seyrederdim ben 45 yasindayim o hala benden kucuk ben 45 o hala 44 lu yaslarda galiba belli bir zaman sonra yillar geriye gidiyor tabiii bizide deyismiyor,,,,,,,

59. demet akalın çok sexsi ov ye a

60. Hepsi yalan !!! Sibel can 38 yaşındaymış hadi be ! Ben 56 yaşındayım ben kendimi bildim bileli var o sibel can !!

61. ELİF1925 Nickli Üyeden Alıntı
    ajda pekkan 80 yaşında diye biliyodum :)))

62. sayfayı biraz güncelleyin 5 sene geride kalmış

63. bence demet aklın genç ve hiç göstermiyor ve hülya avşarın giydiği kıyafete bakın sapıtmış şeyi gözüküyor...

64. bülent ersoyu daha büyük bekliodum...) kusura bakmasın ama ajda pekkan da estetikten görünmüo:))

65. hülya avşar kaya gibi tam vurulck kadın

66. Nilüfer'in yaşına inanamadım onu alan koca yaşadı pardon kocalar yaşadı:)

67. ajda hanım inamıyorum yaşınıza sz bence harikasınız:))

68. ajdacıgım senin yaşında babannem var onada kullandıgın kremlerden bedava yollorsan çok seviniriz cevap yazarsan çok seviniriz :))))))))))

69. doğru söylüyon tatlım tanışalım mı?????????

70. ajda hanım çk moruksnuz

71. sevgili demet taş gibi hatunsun sevgili önderlede çok yakışıyordunuz çok üzüldüm birbirinize bence şans verin.........

72. Babannem ölür bu karı gebermez:)

73. ajda nine babannemden bile yaşlısın ama çok güzelsin

74. inanamıyorum ben bu ünlülerin çoğunu genç sanırdım gerçekten çok şaşırdım mesela nilüferi 41 yaşında, ajda pekkanı 44 yaşında sanıyodum ama en çok şaşırdığım demet akalın ben onu 30 yaşlarında bilan sanıyodum anladım ki bazı ünlüler yaşı gibi göstermiyo

75. ünlülerin kulladığı boyalarla ben izim evi boyarım hatta başkaların evlerinide:))))

76. nilüferi ben daha 32 yaşında olduğunu zannediyordum 56 yaşında çıktı...

77. bence hülya avsarın okadar yaşlı oldugunu sanmıyorum bunların hepsi yalan şok.şok.şok yalannn.yalann.yalann mücde.mücde.mücde

78. ben okadar yaşlı değilim internet yalan söylüyolar şimdi gelirsemm saçınızı başınızı yolar azınıza veririm magazinciler buradan sana sesleniiyorum siz hani kasımın 16 sında beni bir adamla gördünüz ya o sizin anladığınız gibi değil o adam kertmemdi biz onla sadece bir akşam yemeği yiyiyorduk ama hem ben evliyim 3 tanede çocugum var elerinizden öper haydin benartık gidiyom güle güle çocuklar bütün hepiniz bana facebookta istek gönderin sizi seviyorum çocuklar ha bide ben 30 yaşındayım

79. eda kaylesi eda sen çok malsın bunu bil ama eda kafanda tahta eksik biraz kafana tahta ekle kara böcük sen bugünlerde çok havalandın seni döver havanı patlatırı oruspu kaltak tipsiz mal limon torbası

80. GÜLBEN bence en süperleri demet de estetik suratı tamamen estetik yani şaşırmamak lazım ama kendine bakıp da genç kalan bi GÜLBEN var :)) helal olsun nice yıllaraaaa

81. ELİF1925 Nickli Üyeden Alıntı
    kızım bu site 4 sene önce

:D

82. Hülya avşarda daha çoooook yaslı gosteriyor iyice kartlaşmış kadın

83. Nilüfer daha genç gösteriyor çook güzel bir fiziği var

84. Demet akalının vücudu burdaki görselde çok kötü çıkmış estetikten vücudu kalıplaşmış iğrenç görünüyor bide bengüye laf atıyor asıl sen onun rakibi olamassın .
    Zaten şarkılarında iğrenç hiçmi hiç sevilmiyosun benim tarafımdan
    sizcede öyle diyilmi

85. Hülya Avşar zaten yaşını saklamıyor, 10 Ekim 1963 doğumlu Avşar kızı 45 yaşında yazılmış, bu hesabı kim yaptı acaba çok güldüm
    2012-1963=49 Gönül yazar da küçülsün de cebime girsin kendisi İzmirlidir İzmirden bir arkadaşımın annesinin tanıdığı kendisi 1930 doğumlu
    ve şu anda 2012-1930=82 yaşında :))))))

86. neyse düğerlerine sözüm pek yok ama ben bülent ersoyu daha yaşlı biliyordum aralarında en genci 36 yaşında:)

87. niliferi bu kadar yaşlı bilmezdim

88. yalan atmayın hülya avşar 60 yaşında

89. valla hülya çok yaşlıymış demet akalında.Beyazıt öztürk cem yılmazdan daha genç gösteriyo

90. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    hem demet akalın daha buyuk bence 36yasında olamaz

91. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    inanma hesapla 65 çıkıyo

92. demet akalının 36 yaşında olduğuna inanamıyorumm :P

93. adam olun lan

94. burada bi yanlışlık var ya.hatta bir değil birden fazla.bi çok ünlünün doğum tarihi yaşıyla alakasız..1970 li demişsiniz 34 yaşında oluyu..bu nasıl oluyorki?dikkat edin bakın arkadaşlar :S:S

95. ajda pektan 73 yasında Demet akalında 43 yasında

96. yah bi git be ajda pekkan kendine estetik yaptıra yaptıra bu hale gelmiştir berkide daha fazladır kendine estetik yaptıra yaptıra kmıldıyamıyo bile

97. ben emre aydın insn oraya bnm yasımıda yazar ama emnim hayranlarm biliodur bn söylim yinede 30 yasndaym ve burdan tüm hayranlarımı öpüyorm :) sevgilerle emre aydınn<3

98. yav o bn emre aydnm dienn salağa sesleniorm bizde yediik gerizekalı

99. ajda pekkan hicde kartimis deyil sensin kartimis ajda pekkan turkiyenin 1 numarasi hem guzellikte hem muzikte v hersryde

100. ajjda pekkanı 27,28 yaşlarında zannediyorum

101. ewt bi kere demet 40 yaşında

102. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    bunu kim veya hangi geri zekali hazırladı ise yazıklar olsun ona ya doğum tarihi ile yaşlar bir birine hiç benzemiyor.
    ewt ben hesaplıyom demet bikere 40 yaşında

103. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    hadi be sen de ben ce o daha 18 yaşında

104. sahızz Nickli Üyeden Alıntı
    hepsi çok genç gözüküyor ama yaşları bayaa büyükmüş :p
    ajda pekkan harika o çok iyi biri zekasızlar
    tabi bunu ajda pekkana kötü mesajlar yazanları diyorum gerizekalılar siz ise 10001225689720525633694710258000254997836012255222 522455122520000125469875203322,52,5520552015526012 52524200305003512 yaşın dasınız

105. bende ajda pekkanın 62 yaşında olduğuna inanmiyorum en az 70 tir

106. ajda pekkan gerçekten 62 yaşında nı?? ben onu 54 yaşındea felan sanıyorum:)))))))

107. ajda pekkan 1 asırlıktır beeee :D

108. bence hepsi normal

109. jan Nickli Üyeden Alıntı
    ajda pekkan 1 asırlıktır beeee :D
    komik ler ma demi susun len ben eso2 yimmmmmmmmmmmmmmmmmmm lennnnn

110. Bence hülya avşar 45 yaşında olamaz

111. bencede 62 yaşında olamaz

112. Sibelcanın yaşına bakın siz 38 yaşında inanamıyorum1

113. Maaşallah bayan ünlülerimiz okadar bakımlılar ki yaşlarını tahmin bile edemezsiniz anti eycing bayanlarrr;-)

114. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    bence de ajda pekkan 62 yaşında olamaz daha genç gösteriyor heralde genç olacak kadın her yıl gençleşiyor

115. [QUOTE=aso2;245864]Ajda pekkanın 62 yaşında olduğunu hiç sanmıyorum imkansız

116. Ajda Pekkan 62 yaşında bence gösteriyor.

117. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    Hazirlanis yili 2008 o yuzden . Sen biraz geri zekali olabilirmisin ?

118. hülya avşarın 45 yaşında olduğunu sanmıyordum
    sevdiğim ünlülrden birisi
    bence hiç yaşlanmıcak
    güzelliği devam edecek

119. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    al benden deokadar ben hiç inanmıyorum.. ajda 70 inde var.

120. Acun kaç yaşında

121. hll.. Nickli Üyeden Alıntı
    Ajda pekkan daha fazladır. Demete gerçekten çok şaşırdım ben onun 30 yaşında fln olduğunu sanıyodum baya büyükmüş hiç göstermiyor

ama bular hep 4 yaş küçültmüşşşşşşşşşşş

122. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    ama bular hep 4 yaş küçültmüşşşşşşşşşşş
    yanlış hesaplamışlar ya hiç bakmıyomusunuz

123. hesaplarınız hep yanlış,doğum tarihleei ile yaşlar çelişiyor :))))

124. Hepsi çok yasliymis. Okadar tahmin etmemistim

125. bence demet akılın şarkısı çok güzel

126. gulben ergen her zaman yasindan buyuk gorunuyor

127. ajda pekkan 62 tuhaf dimi..! <3 :D hönk

128. mal mal konuşmayın hepsi de taş gibi

129. lan hepsi de yakında ölcek bune be yaşlılar nsı dayanıyolar sahneye be yuh ajda falan çüişşşşşşşşşşşşş

130. ajda pekkan hiç yaşını göstermiyor tabii kadında bi ton makyaj olursa olacaği o yani:DDD

131. hepsi yalan bi tarafınızdan uydurmayın doğum tarihleri bile tutmuyo geri zekalılar...

132. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    sen kartlasmıssın..

133. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    ajda pekkan hiç yaşını göstermiyor tabii kadında bi ton makyaj olursa olacaği o yani:DDD
    sen annene bak sonra ajdaya bak farkı anlarsın

134. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamadım ajdaya bak hemen ajdayı arayıp internet alemlerine düşmüşsün dicem ayol kapattırsın b u siteyi aa sonra benim kaç yaşında oldumu felanda yaazar bunlar bu arda ben hande yener ayol atmaaa dinleyinnnn

135. hande yener demk sizsiniz atmaa bayıldım bu şarkıya

136. nilüfer 35 bile göstermiyo ben inanmakta zorluk çekiyorum valla ajda pekkana merdiven dayamış

137. ben ajda pekkan nasıl genç gösterdiğini biliom tam 14 kez estetik yatırdı yaaa çok güzel bir bayan ama

138. Şaşırman normal :D Bende ilk gördüğümde şaşırıdm.Ama buradaki yaşlar gerçek olmaya bilir :D

139. Turkan Soray,Hulya Kocyigit 1943 Dogumlular.

140. demet akalının 40 yaşında olduğuna inanamadım.babamla yaşıt

141. Nülüfer daha genç gözüküyor ya ben 35 felan zannetmiştim ama

142. ben de demet akalının o kadar çok yaşı olduğunu tahmin etmemiştim ben ise aha 10 yaşındayım

143. bayerr@ Nickli Üyeden Alıntı
    aaa bulent ersoy bence dha fazla ama neyse yaaa o kdr makyajdan sonra bende oyle olurum

144. nilüfer in yaşının fazla olduna çok şaşırdım

145. Dogum tarihlerimi yoksa sizin hesaplarinizmi yanlis anlaysmadim

146. medine Nickli Üyeden Alıntı
    ajda pekanın daha büyük zanediyorum çünkü çooooook yaşlı biri
    aynen rahat 70 vardır kartlasmış artık sahnede elleri titriyo zor ayakta duruyo

147. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    ajda pekkan hiç yaşını göstermiyor tabii kadında bi ton makyaj olursa olacaği o yani:DDD
    hahahahahahahhhhh gerçek bir şey dedin.ünlülerin makyajsız hallerinde ama en kötü ajda pekkan olamaz bence en kötüsü (b.e)
    inşallah anlamışsınızdır :)

148. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    evet zaten ajdanın yaşı var. Hiç utanmıyor.Fakirlere hiç yardım etti mi hayır o yüzden ajda morrukkk..

149. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    gerçeği66 yaşında

150. Çoğunun yaşı yalan daha büyük özellikle ajda ve sibel can .. Demet akalın 70 doğumlu, gülbendeo kadar

151. ajda pekkan 63 yasında haa çüş lan :D

152. yhaaa doğru tabi ajda pekkan hep estetik yaptığından dolayı böyle ama o beni ilgelndirmez şarkıları güzel yhaa

153. ya ben bulennt ersoyu 73 yasinda falan saniyordum

154. Doğrusu hepsine çk şaşırdım

155. Ajda ya brawo estetik diyorsunuz ama çoğumuz onun kadar hareketli olamaz. Ben bile bazen ayağa kalkarken zorlanıyorum ama kadında tık yok lütfen kıskanmayın. Onlar bizim için neşter altına yatıyor estetik yaptırmasalar suç yaptırsalar suç

156. ünlü biri sahneye cıkınca kıyafeti kötü olsa yolda gezince. Makyaj sız gözükse ooo hemen flash haber neden makajsız yok rükuş diye özel hayatlarına kadar girmeyi başardık. Size de yaranamıyorlar ee ne demişler KEDI UZANAMADIGI CİGERE MUNDAR DERMİŞ

157. bayerr@ Nickli Üyeden Alıntı
    bence gulben daha genc ve daha guzel

158. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    nesi tas gibi hepsi estetik

159. ben 10 yıl önce tv bakmıştım ajda pekkan 61 yaşındaydı şimdide 62 yaşında kız ajda sen nie hiç büyümüyosun :):)

160. seda sayan bence çok daha yaşlı

161. nilüfer o kadar mi yasli????hic bilmiyordum...:(

SEVGILERLE: SIMGE

162. Hülya avşar yaşını hiç göstermiyoooo ben hülya avşarın büyük hayranıyım hülya avşara maşallah...

163. ajda pekkan küçülsünde cebime grsn

164. Hesaplar yanlis 70 dogumlu olunca 36 olmaz 42 olur

165. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajda morukmuşta haberimiz yokmuş

166. unluler yaslarından chok gench gorunıyorlar

167. inanmıyorummmmmmmmmm :)

168. aso2 Nickli Üyeden Alıntı
    estetiiiiik

169. ajda seksen,türkan,fatma,filiz seksen yaşında kimse yaşını küçülltmesin

170. bana pek inandırıcı arkadaslar ama olsun yazan yazmıs bsy diyemiyiz

171. hepsi de genç duruyorlar ama 100 ü çoktan yarılamışlar :O

172. bende ajda danın 62 yaşında olduğuna inanamıyorum çünkü çok genç gözteriyor

173. Allah Allah ajda pekkanın yaşını 70 sanmıştım

174. bende çünkü kadın taş çatlasa 40 yaşında yani

175. hepsi bu kadar yaşlımı

176. 1973. Doğumlu biri 35 yasindami oluyor yoksa 39 yasindami buradaki tarihlerde çoğun da yanlışlık var

177. nilüfer benlen aynı gün doğmuş

178. Sibel can 41 yaşında eminim

179. Muslum baba olmus :(

180. ajda 2 sene önce 70 yaşındaydı bi de müslüm baba 56 yaşındaymış söylemesi ayıp popoma konuş

181. deniz seki 1970 doğumlu nasıl 38 yaşında oluyor

182. hülya avşarın 45 yaşın da olduğunu hiç sanmıyorum o 60 gibi duruyor

183. demet akalın ın 23yaşında oldunu dünüyorum annem30 yaşında diye düşünüyor daha 7 8 yaşındayım demet akalın en sevdiğim şarkıcı demet akalın ın bir çok şarkısını biliyorum kilip yapmaya devam etsin ben nisa yılmaz en büyük hayranınım

184. Misafir Nickli Üyeden Alıntı
    hülya avşarın 45 yaşın da olduğunu hiç sanmıyorum o 60 gibi duruyor
    hula avsar bikere 45 deyil 50 yasindadir almis uc doumlu olduyuna gore !

185. Demet akalın hic gostermiyo

186. Nilüfer'in. 53. Yaşında. Olduğuna. İnanmadım

187. Bence ajda pekkan hiç göstermiyor nilüfer çook büyükmüş

Bu konuyu beğendiniz mi?

Ünlüler Kaç Yaşında? konusunu değerlendirin.
Şu ana kadar 5 üzerinden 3,41 puan aldı.
Toplam: 150 kişi oy verdi.

•  

Bu Konu için Etiketler

beyaz kaç doğumlu, beyaz kaç yaşında, beyazıt öztürk kaç yaşında, bülent ersoy kaç yaşında, demet akalin kac yasinda, demet akalın kaç yaşında, demet akalın yaşı kaç, deniz toprak kaç yaşında, gulben ergen kac yasinda, gülben ergen kac yasinda, gülben ergen kaç yaşında, hulya avsar kac yasinda, hülya avsar kac yasinda, hülya avşar kaç yaşında, hülya avşar yaşı, ibrahim tatlıses kaç yaşında, necati şaşmaz kaç yaşında, nilüfer kaç yaşında, nilüfer yaşı, nilüferin yaşı, orhan gencebay kaç doğumlu, orhan gencebay kaç yaşında, seda sayan kaç doğumlu, seda sayan kac yasinda, seda sayan kaç yasında, seda sayan kaç yaşında, seda sayan kaç yaşındadır, seda sayan yaşı kaç, sezen aksu kaç yaşında, sibel can kaç yaşında, ünlüler kaç yaşında