|   | ||||||
| Kayıt ol | Downloads | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Videos |
B içinde Berksan Şarkı Sözleri konusu , Çilek Kapına güller koyan Telefonda dinleyip susan Gölgen gibi peşinde koşan Bendim ben, bendim ben Camına taş atıp kaçan İçip içip ağlayan Yoluna sevdiğim yazan Bendim ben, bendim ben Çilek ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Berksan Şarkı SözleriÇilek Kapına güller koyan Telefonda dinleyip susan Gölgen gibi peşinde koşan Bendim ben, bendim ben Camına taş atıp kaçan İçip içip ağlayan Yoluna sevdiğim yazan Bendim ben, bendim ben Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam Gözlerinden kalbine akıcam Yar senin için bu şehri yakıcam Senin aklını, aklını alıcam
__________________ | |
| | |
| *Thoth*Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
| | #2 (permalink) |
| ۣ๘۩ஜॐ๑ sevenler ölecek๘۩ஜ๘ | Kaldım Böyle Hiç Halim Yok Bir Daha Peşinden Delice Koşmaya Umudum Yok Yeniden Hatasız Bir Aşk Kurmaya Yıkıldım Kalkacak Gücüm Yok Sustum Söyleyecek Sözüm Yok Beni Anlayacak Bir Yürek Yok Kaldım Böyle... Aşktan Yana Şansım yok Derdime Derman Hiç Dostum Yok Bir Parça Huzurum Yok Kaldım Böyle... Seni Zalim Ellere, Cehennem Ateşlerine Gül Yerine Dikenlere Vermeli Dönülmez Yeminlerle Günahıyla Vebaliyle Aşk Sandığım Bu Saçmalık Bitmeli
__________________ Meğer suskunluğumun dibi karaymış,ben kuyu sanmışım Beni susarken bölme... ![]() |
| | |
| isyanlı sükutAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | bayan_crazy (06-01-2008), inci (15-12-2007) |
| | #3 (permalink) |
| Forumun Cücüğü | Aşka Mahkum Unutma seninde bir gün basin dara düsecek Yalan dünya sana bana aldirmadan dönecek Ask seni de vurunca boynun bükük kalinca Kalbinin sesini duyunca Anlarsin çok geç olunca Ask haketmeyenlere Gülleri dikenlere Can çekip gidenlere mahkum Sonlar hep hüzünlere, çaresiz bitislere Günahlar ateslere mahkum
__________________ :dil: Seslenme boşuna; O şimdi okulda ![]() 15 tatilde görüşmek üzere delilerim,kendinize iyi bakın ![]() |
| | |
| inciAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | bayan_crazy (06-01-2008), isyanlı sükut (05-01-2008) |
| | #4 (permalink) |
| ۣ๘۩ஜॐ๑ sevenler ölecek๘۩ஜ๘ | Alıp BaşımıDertler Gönlümü Dantel İşlemiş Yok Bir Zafer Hasretim Gülmeye Durun Gelmeyin Üstüme Üstüme Çare Yok Bu Derdime Benim Derdim Kendimle Alıp Başımı Gidesim Geliyor içip içip Ölesim Geliyor Zindanlara Giresim Geliyor Şu Koca Dünya Bana Dar Geliyor
__________________ Meğer suskunluğumun dibi karaymış,ben kuyu sanmışım Beni susarken bölme... ![]() |
| | |
| isyanlı sükutKullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bayan_crazy (06-01-2008) |
![]() |
| Etiketler : |
| berksan, sarki, sozleri |
| Thread Tags |
| berksan gül dikenlere kapına güller koyan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|